Geld bijverdienen op het web

Online rekeningen (NETeller, Skrill, PayPal)

Geld verdienen online kan op diverse manieren: online gaming, affiliate deals, YouTube en via vele andere wegen. Echter is er nog een manier om geld bij te verdienen op het internet en dat is met online rekeningen. Geld verdienen met geld? Inderdaad, het kan. Zo is er onder andere NETeller, Skrill en PayPal. Wat deze precies zijn en hoe je er geld mee kan verdienen, lees je alvast hieronder!

Manier 1 – NETeller

Eerst en vooral: wat is NETeller eigenlijk? Voor zij die hier nog nooit van gehoord hebben, NETeller is een veilige en betrouwbare manier om middelen over te dragen via het wereldwijde web. Meer nog: NETeller is zelfs de leider in de wereld der online betalingsmethoden.

Als je gebruik wilt maken van NETeller, dan moet je een account aanmaken. Je hebt er twee: de NETeller Express en de NETeller Extended. Geld storten op je account is heel eenvoudig en kan via een simpele bankstorting. Het wordt een beetje aanzien als de meest favoriete e-wallet voor online gamers en gokkers, aangezien ze gemakkelijk op deze manier geld kunnen overzetten naar een andere website, als een gaming of poker website.

Wil je geld verdienen met NETeller? Wel, hiervoor heeft NETeller een speciaal ontwikkeld super beloningen programma. Dit laat toe geld bij te verdienen met het doorverwijzen van je vrienden en familieleden. Je moet uiteraard wel in het bezit zijn van een account! Bovendien kan je niet alleen geld verdienen, maar je kan ook mooie prijzen winnen via regelmatig aangeboden acties en promoties.

Manier 2 – Skrill

Net als NETeller is Skrill een grote aanbieder betreffende online betalingen. Ook hier wordt gewerkt met een e-wallet en een klantgerichte en betrouwbare service. Maak je een account aan op Skrill, dan kan je zeker zijn van een toonaangevend en eenvoudige betalingsmethode.

Maar waarom zou je nu deel willen uitmaken van deze online aanbieder? Heel simpel: je ontvangt een omzetaandeel van alle online activiteiten die je doorverwijzingen doen! Skrill betaalt je immers voor alle nieuwe klanten die je hen aanbrengt en het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hen toelichten waar ze het beste online kunnen spelen en hen er meteen van overtuigen van het feit dat Skrill de beste aanbieder is om hun online transacties uit te voeren op deze websites.

Manier 3 - PayPal

PayPal is in België misschien wel de meest gekende manier om online geld over te maken naar zowel websites als naar vrienden en familieleden. Misschien heb je er wel eens zelf gebruik van gemaakt bij het kopen van een product in een of andere webshop? De kans is groot.

Nu werkt PayPal niet alleen volgens een uiterst klantvriendelijk systeem, je kan er ook nog eens heel gemakkelijk geld mee verdienen. Het eerste dat je moet doen, is een PayPal account aanmaken, waarna je geld en punten krijgt om games mee te spelen. Win je? Dan krijg je nog meer punten, dewelke je kan omzetten in geld. Voordeel: een PayPal-account koppel je gemakkelijk aan je Belgische bankrekening bij je gewone bank om transacties tussen de twee uit te voeren.

Lucratief, eenvoudig en gemakkelijk!