Geld bijverdienen op het web

Online gaming (poker en video games)

Ben je wel te vinden voor een video game of een partijtje poker? Waarom overweeg je dan niet eens om deze online te spelen? En mooier nog? Waarom speel je ze niet online en verdien je er geen mooie duit aan? Ja, je hoort het goed! Je kan eenvoudig geld verdienen door ‘spelletjes te spelen op het internet’. Hieronder alvast wat meer uitleg om je op weg te helpen!

Bijverdienen met online gaming: hoe?

Geld verdienen online door te gamen is perfect mogelijk maar dan is één ding van essentieel belang: je moet goed zijn in het spel dat je speelt. Zo zijn er verschillende games zoals Counter-Strike, League of Legends en Starcraft 2 waar de wereldtop in competitieverband toch vaak voor luttele duizenden en honderdduizenden dollars kan spelen. Uiteraard moet je dan écht goed zijn en veel trainen, net daarom worden deze games ook wel eens eSports genoemd, omdat enkel veel trainen en oefenen je echt beter kan maken.

Een andere, tegenwoordig zeer populaire manier voor mensen om ‘geld te verdienen’ online is poker spelen. Poker spelen kan in België legaal op heel wat verschillende websites (voor een overzicht, kijk hier even. Let hier echter wel mee op want als je online poker speelt is het nodig om ook zelf wat te investeren, let daarmee goed op en wees beheerzaam met je geld. In pokertermen wordt het goed beheren van je bankroll ook wel Bankroll Management ofwel BRM genoemd.

Let daarnaast echter nog meer op voor online casino’s en sites die voetbalweddenschappen aanbieden. Het is zo dat als je geluk hebt er op korte termijn heel wat kan winnen, maar deze sites zijn geen liefdadigheidsinstellingen. Uiteindelijk is hun doel om je zo veel mogelijk geld te doen verliezen. Als je dit graag speelt, speel het dan met het doel je te vermaken en zie eventuele winst dan als een leuke extra.